на живо

Дражев: Този Конгрес е един зле режисиран фарс! (ВИДЕО)

Емоционално изказване на кандидата за президент на БФС

Lap.bg

Емоционално изказване направи кандидатът за президент Ивайло Дражев от трибуната на конгреса на БФС.

"Това, което виждам тука, е зле режисиран фарс. Работните комисии са избрани от Зоналния съвет на БФС. От тях 50 на 50 са от Пловдив, плюс близките на Митко Енчев (председател на БФС-Пловдив) и други близки. Жалко, защото те убеждават че няма смисъл, че всичко е решено", каза кандидатът за шефското кресло.

"Аз съм един от вас. Не съм прехвалена футболна звезда. Децата, които минаха през ръцете ми, са нормални хора и видяха от мене само хубаво. Стадионът в Бургас е като ТКЗС от 92-а година, това е. След това Борислав Михайлов заповяда да се направи паралелен клуб. И съм решил, че ако рибата мирише откъм главата, да отрежем главата."

"Ако ми се доверите, охрана, съдийски и медицински такси отпадат. Не може зонални и областни председатели да се спускат с парашут. Областният и зонален председател да се избират от хората, от клубовете. Както се избира първият ред, така и последният - ако не ви харесва, го махате вие."

"Той казва, че има отлични контакти, мислех да го предложа в моя Изпълком. Но като видях какъв е страхливец, на мене страхливци не ми трябват."

"И тренировъчните лагери да не са в хотели на членове на Изпълкома. Не може да четете моята декларация за конфликт на интереси, а половината членове на изпълкома да са в конфликт на интереси."

"Ако ме изберете, на 90% от програмата ми ще бъде реализирана.", завърши Дражев.