на живо

Дженаро Гатузо все толкова луд и като треньор (ВИДЕО)

Дори и с риза вместо екип, Рино е не по-малко опасен

Getty Images

Незабравимият с безкомпромисните си влизания халф на Милан от близкото минало Дженаро Гатузо отново напомни за себе си на мач на водения от него третодивизионен Пиза.

Този път "жертва" на сърцатия калабриец беше член на щаба му. Гатузо, явно побеснял и енергично ръкомахащ на футболистите си, получи по всичко личи хронометър от помощника си и междувременно му заби един шамар.


Дербито на Пиза срещу СПАЛ от италианската Лега Про беше спечелено от тосканците с 2-1 след пълен обрат в резултата и така Дженаро Гатузо все пак имаше повече поводи за радост, отколкото за гняв.

Двубоят между двата тима се игра в неделя, но видеото с проявите на треньора на Пиза набира все повече популярност през тази седмица. 

Дженаро Иван Гатузо има 431 мача в кариерата си за клубни отбори, в които е отбелязал 13 гола. Той облича последователно екипите на Перуджа, Рейнджърс, Салернитана, Милан и Сион. С "росонерите" от Милано халфът има два трофея от Шампионска лига. 

За националния отбор на Италия Рино (прякорът му) Гатузо има 73 мача и 1 гол. Играе важна роля за "адзурите" при спечелената титла от Световното първенство в Германия през 2006 г.