на живо

Джошуа: Тренирам, за да удрям здраво Кубрат Пулев (ВИДЕО)

Британецът се е възстановил напълно от контузията, която получи през пролетта

Джошуа: Тренирам, за да удрям здраво Кубрат Пулев (ВИДЕО)

Антъни Джошуа е напълно възстановен от контузията си и e готов да се боксира с Кубрат Пулев. Това разкри самият той в телевизионно интервю, като сподели, че изключително много му липсват битките на ринга и определи тази година като една от най-тежките в живота си.

Само няколко дни след като в британските дни се прокрадна вариантът, че мястото и датата за битката за световната титла са ясни, а именно Лондон 2-и ноември, Джошуа призна, че се е възстановил изцяло от контузия в коляното, която получи през пролетта.

"Отново съм здраво стъпил на краката си. Боксът ми липсваше. Това беше труден период в живота ми. Сега трябва да се концентрирам и да бъда отново най-добрия. Това значи да спя добре, да водя здравословен начин на живот и след няколко месеца да удрям здраво Кубрат Пулев.", каза британецът.

Джошуа, който се готви за сблъсък и със сънародника си Тайсън Фюри догодина заяви, че не вижда от какво толкова се плашат опонентите на Фюри и допълни, че двамата не са на едно ниво, защото Циганския крал не е бил толкова дълго време в спорта, колкото самия него.