на живо

Ексклузивни кадри от хотела на "Монако" след взривовете в Дортмунд (СНИМКИ)

bTV се сдоби със снимки на ужасения френски отбор

bTV

Уплаха и страх за живота на себе си и семействата си. Това беше изписано на лицата на футболистите на "Монако" миг след като тимът се върна в хотела си в Дортмунд, след като научи новината за взривовете до автобуса на своя съперник "Борусия". 

bTV се сдоби с ексклузивни кадри от очевидец, отседнал на същото място. Всички тях, както и клипове, ще може да видите в днешното (12 април) студио преди отменената среща от четвъртфиналите на Шампионската лига. Мачът "Борусия" Дортмунд - "Монако", както и всичко актуално за инцидента, може да гледате от 19:00 ч. по bTV Action.

Снимка: bTV

Звездата на френския тим Радамел Фалкао не ски емоциите си при завръщането в хотела и прегърна първо съпругата и дъщеря си. Останалите футболисти също първо се насочиха към своите семейства, а след това се прибраха в стаите си, за да отпочинат преди мача днес.

Снимка: bTV

Три взривни устройства избухнаха до автобуса на "Борусия" по пътя към "Сигнал Игуна Парк". При тях пострадаха полицай, както и футболистът на домакините Марк Бартра. Той беше опериран заради счупена костица в ръката и ще бъде изписан в четвъртък (13 април).

Общото решение както на УЕФА, така и на гостите и домакините е срещата да се изиграе по-малко от 24 часа след първоначално обявените.