на живо

Европоход с българско участие в каналите на bTV Media Group

"Милан" и "Челси" ще гонят втори победи в групите на Лига Европа

Четвъртък вечер по традиция е запазена за мачовете от Лига Европа! А каналите на bTV Media Group ще ви покажат най-интересните срещи в турнира. 4 срещи ще бъдат излъчени на живо по bTV Action и RING. 

Шоуто започва в 19:55 ч

На "Сан Сиро" един срещу друг застават "Милан" и "Олимпиакос". В първия кръг италианският гранд трепери до последно срещу дебютанта в евротурнирите "Дюделанж". Победата с 1:0 все пак донесе трите точки на тима и първо място в групата. "Олимпиакос" пък се мъчи с "Бетис" и в крайна сметка нито един от двата тима не вкара гол. Мачът е по bTV Action.

Снимка: Lap.bg

В същото време ще може да гледате и сблъсъка, на когото "Лудогорец" ще хвърля по едно око. "Байер" Леверкузен посреща АЕК Ларнака в първи мач между двата тима. Германският гранд направи обрат срещу "орлите" в първия кръг, а противникът днес изглежда далеч по-лесен. Дали е така? Ще видим по RING.

Късните мачове са с начален час 22:00 ч.

"Челси" излиза срещу МОЛ Види, за да затвърди ранга на гранд, който иска титлата в турнира. Унгарците пък пазят добри спомени от последния си мач срещу английски съперник. През 1985 г. те отстраняват "Манчестър Юнайтед" на четвъртфинал на Купата на УЕФА след дузпи. Мачът ще бъде излъчен по bTV Action.

Снимка: Reuters

Ивелин Попов и "Спартак" Москва посрещат "Виляреал" в дербито на групата. Руският тим има за какво да се реваншира на феновете след колебливото представяне в последните седмици у дома и загубата с 0:2 от "Рапид" Виена в последния мач от Лига Европа. Срещата е по RING.

Тагове:

Лига Европа