на живо

Фюри бори жегата в Невада с четири литра вода на ден

Гледайте Фюри срещу Уайлдър на 10 октомври от 6 ч. сутринта по RING и на btvnovinite.bg

Reuters

Тайсън Фюри спазва стриктен режим, за да бъде напълно готов за третия мач срещу Дионтей Уайлдър. След равенството през декември 2018-а и победата на Циганския крал 14 месеца по-късно, този уикенд двамата отново се изправят един срещу друг в Лас Вегас. Залогът е световната титла в тежка категория във версия Световен боксов съвет (WBC).

Срещата е на 10 октомври около 6 ч. сутринта българско време и ще бъде излъчена на живо по RING, Voyo.bg, както и на сайта btvnovinite.bg. Гала вечерта в Лас Вегас започва два часа по-рано.

Букмейкърите определят Фюри за фаворит. Самият британец вече заяви, че е с "30-40% по-добър от последния им мач".

Снимка: Reuters

За да се настрои към жегата в щата Невада, 33-годишният Фюри пие по около 4 литра вода всеки ден. Разкрива, че хидратацията е заела важна роля в подготовката му за мача.

"Ям само най-доброто - зеленчуци, плодове, риба, меса, витамини и минерали", споделя боксьорът.

"Хидратацията играе ключова роля при представянето. Тялото е 75% вода. Аз имам голямо тяло и трябва да го хидратирам. 1% дехидратация се равнява на 20% спад в представянето. Трудно е да се пие твърде много, затова трябва да не спираш да тичаш, за да се облекчаваш", добавя той.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101)

Първоначално третият мач между Фюри и Уайлдър трябваше да се проведе през септември, но бе отложен тъй като Циганския крал даде положителен тест за COVID-19. Британецът вече е напълно възстановен и е "тренирал като Роки", за да победи отново Бронзовия бомбардировач.