на живо

ЦСКА продължава напред за купата след разгром

"червените" вкараха 11 гола

БГНЕС

ЦСКА победи отбора на ФК Сарая с 11:0. „Червените” не срещнаха никакви трудности по време на гостуването си в Пазарджик и се класираха за регионалния финал на турнира за Купата на България. В следващата фаза „столичани” ще срещнат отбора на Ботев (Ихтиман), а победителят от този двубой ще се класира за същинската фаза на турнира, където ще се включат отборите от „А” и „Б” футболни групи.

С три гола за победата се отличи Костадин Хазуров , а останалите попадения бяха дело на Виктор Райчев, Кирил Динчев, Преслав Йорданов, Николай Цветков, Милен Кикарин и Радой Божилов, който се разписа на два пъти, а Лазар Костов имаше нещастието да си отбележи автогол.

Въпреки редките атаки към вратата на ЦСКА, домакините успяха да стигнат до гол, но за тяхно съжаление той бе отменен заради засада. Воденичаров вкара топката в мрежата, но негов съотборник, който бе зад защитата на "червените" оказваше влияние на играта.

След двубоя, треньора на „червените” Христо Янев заяви, че е доволен от играта на младите момчета и че не отдава значение толкова на резултата, колкото на изпълнението на тактическите задачи, които е поставил.

Срещата между ЦСКА и Ботев (Ихтиман) е на 9-ти септември.