на живо

Генчев: Виждаше се страх в очите на играчите на ЦСКА

Трябва да съжаляваме, че не победихме, заяви треньорът на "Лудогорец"

Генчев: Виждаше се страх в очите на играчите на ЦСКА

Треньорът на "Лудогорец" Станислав Генчев е убеден, че неговият тим е изпуснал победата срещу ЦСКА в дербито на 18-ия кръг на Първа футболна лига. Мачът на стадион "Българска армия" завърши 0:0.

"Ние съжаляваме, че не победихме, тъй като имахме по-изгодните положения. Целта на ЦСКА бе да провокират мача. Просто се виждаше страх в техните очи. Мисля, че те днес са щастливи от равния резултат", каза Генчев минути след последния съдийски сигнал.

В срещата имаше няколко дискусионни положения. Гостите имаха претенции за неотсъдена дузпа в началото на мача заради игра с ръка в наказателното поле на Албентоса.

"Каквото е отсъдил съдията, това е. Смятам, че съдията свири доста добре мача. Щом не е свирил дузпа, значи е нямало. Идеята с трима в отбрана бе да имаме сигурност в отбрана. През второто полувреме ЦСКА трудно се ориентира и ние тогава създадохме по-добрите си положения. За феновете е неприятно, че четвърти пореден мач между тези два отбора няма гол, но това е играта. Засега се движим добре, но мачовете със "Септември", "Черно море", "Ференцварош" и "Славия" да са още по-добри.", коментира треньорът.