на живо

Георги Домусчиев: Пари за грозен футбол няма да даваме (ВИДЕО)

Селекцията в "Лудогорец" не е приключила

Един от собствениците на "Лудогорец" - Георги Домусчиев, заяви, че тимът ще се стреми да играе красив и атрактивен футбол през новия сезон, а целите са ясни - шампионска титла и влизане в групите на европейските клубни турнири.

"Целите пред "Лудогорец" са едни и същи, но за нас е основно отборът да показва атрактивен и красив футбол. Ние пари за грозен, дефанзивен футбол няма да даваме. Това се харесва на хората. Шампионска титла, влизане в групите на Лига Европа и Шампионска лига - това са целите. Ще ни бъде трудно, тъй като ще има доста нови попълнения. Футболът е колективна игра, докато се стиковат, няма да ни е лесно. Но трябва да има някакво освежаване в отбора. Част от състезателите станаха на възраст, така че търсим равностойни смени. Качествени футболисти с възможни финансови параметри за "Лудогорец", трудно се намират. Има оферти и към наши играчи. Ако е нещо, което задоволява клуба и желанията на играча, ще ги удовлетворим.", каза той след първата контрола, в която тимът победи с 12:1 "Надежда" Доброславци.

"Това, което искам, е стилът на "Лудогорец" - бърза игра, с много пасове, с много динамика, с положения с голове. Ще се помъчим този стил да си го възвърнем и да продължаваме така. Ще има още попълнения. Въпросът е Стойчо Стоев и цялото треньорско ръководство да подобрят играта спрямо пролетния полусезон", добави още той.

Георги Домусчиев разкри, че селекцията не е приключила и утре (16 юни) "орлите" ще представят още нови попълнения. До момента те привлякоха Дан Битон от Израел и конгоанеца Мавис Чибота.