на живо

Гонзо: Левски е много над нивото на Литекс и Лудогорец (ВИДЕО)

bTV

Спортният директор на Левски Георги Иванов изрази радостта си от постигната победа с 1:0 над Ботев (Пловдив), която доближи „сините” само на точка от лидерите в първенството Лудогорец и Литекс. Той обяви, че подкрепя Атанас Курдов в скандала, който се разрази около него, така, както и всеки един от футболистите.

„Доволен съм от победата. В четвъртък играхме 120 минути на тежък терен. Ние сме Левски и всеки трябва да мисли за победа. Най-важното е да изградим манталитет на победители. Смятам, че сме на прав път. Целият отбор играе добре в защита, имаме баланс в средата на терена. Защитаваме Атанас Курдов. Нормално е, когато не е играл осем месеца, да не е на необходимото ниво. Към мен има критики откакто съм се върнал в Левски. Това не ми прави впечатление Не съм имал абсолютно никакво съмнение, че трябва да върнем Владимир Гаджев.” – заяви Гонзо.

„Левски си е Левски. Не може да се сравняваме с Лудогорец и Литекс. Левски е много над тяхното ниво. Просто ни трябва време за изграждане на нормална структура и отбор. Не ме интересуват другите отбори. Не смятам, че ще бъдем ощетени в тези мачове. Дават се по телевизията" – коментира спортният директор на „сините”.