на живо

Хаджисотиров: Показахме шампионски дух и характер (ВИДЕО)

"Посвещавам трофея на най-близките ми хора", заяви треньорът на "Рилски спортист"

Хаджисотиров: Показахме шампионски дух и характер (ВИДЕО)

Треньорът на "Рилски спортист" Людмил Хаджисотиров не скри радостта си от страхотния обрат, с който отборът му спечели Купата на България за втора поредна година, побеждавайки "Левски". Според Удо играчите са показали шампионски дух и характер, за да стигнат до триумфа.

"Беше много труден мач. Аз очаквах да бъде много труден, признавам, но не чак така. Не ми се е случвало да участвам в мач, в който единият отбор вкарва 11 тройки от 14 опита до полувремето. Но на почивката говорихме, че това няма как да продължи и че, ако подобрим защитата, ще се върнем в мача и можем да спечелим, защото имаме шампионски дух и характер. Костваше ни адски усилия от абсолютно всички. Трудно е, но е много сладко!", заяви щастливият Хаджисотиров.

Снимка: Lap.bg

"Благодаря на отбора, екипа ми и на всички от ръководството. Имаме много добри условия за работа. Спечелихме две купи от началото на сезона и се надявам да сме здрави и да си гоним следващите цели. Важно е, че запазихме ядрото от миналата година. Загубихме Нико Карвачо, който е страхотен играч. Работим с много добри момчета, професионалисти и готини като характери. Има добра химия в отбора, а така се работи по-лесно."

"Посвещавам трофея на най-близките ми хора, които винаги са били до мен и са вярвали в мен, дори когато съм имал много трудности и проблеми.", каза още наставникът на новия стар носител на Купата на България.

Снимка: Lap.bg

Тагове: