на живо

Хиляди българи останаха без билет за Пулев - Джошуа (ВИДЕО)

"Това е долна постъпка", ядоса се Кобрата

Истерията за билети за предстоящия боксов сблъсък за световната титла в тежка категория между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа продължава. Българските фенове обаче останаха разочаровани, след като цял ден не успяват да отворят сайта, в който се продават пропуските - stubhub.com.

Интересът към двубоя е огромен, като само 24 часа след пускането в свободна продажба, 70 000 билета бяха изкупени, като това постави нов рекорд за най-бързо разпродадено събитие на стадион "Принсипалити" в Кардиф, който ще приеме близо 80 хил. боксови почитатели за мача.

Закупуването на пропуск с българско ID обаче беше изключително трудно, а в сайта се изписваше само "Отказан достъп".

Желаещите да подкрепят Пулев в битката с Джошуа на 28 октомври са хиляди, като със сигурност голяма част от тях ще останат извън стадиона.

"Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно! Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф", така Кубрат Пулев коментира ситуацията със забранения достъп до продажбата на билети от България в своята официална "Фейсбук" страница.

Щабът му пък увери, че от всички други страни, различни от България, достъпът до сайта е възможен.