на живо

Хиляди фенове на ЦСКА протестираха пред парламента (ВИДЕО)

БГНЕС

Около 3000 фенове на ЦСКА се събраха на стадион "Българска армия", а привържениците в сектор "Г" издигнаха голям транспарант: "Не може да убиете хегемона на българския спорт".

След като известно време запалянковците скандираха известни рефрени от своя репертоар, след представяне на отборите на ЦСКА в различните спортове, започна и двустранната игра, която бе организирана за сметка на мача с Витоша Бистрица. Както е известно, "бистришките тигри" отказаха участие в двубоя и така бе присъдена служебна победа на "червените".

Около 16:00 часа започна и мирното шествие на феновете на ЦСКА, които стигнаха до парламента. Там привържениците на ЦСКА засвидетелстваха желанието си за спасение на клуба, а след края на мероприятието спортният директор на ЦСКА Пламен Марков каза, че червената общност е показала, че е единна и това събитие го е доказало. 

На протеста присъства и Ивайло Манджуков, който отрече пред bTV да е водил преговори  с Васил Божков за идването му в ЦСКА, каквито информации се появиха по-рано.