на живо

Холограми, дронове и… Димитър Пенев (ВИДЕО)

Или какво сме ви подготвили за шоуто на Бербатов в сряда

До голямото шоу остават 24 часа. Утре на Националния стадион „Васил Левски” ще блеснат някои от най-ярките звезди на футболния небосклон. Димитър Бербатов и Луиш Фиго ще доведат в София световни и европейски шампиони, победители в Шампионската лига и Лига Европа. Великани, вдигнали десетки трофеи в славните си кариери.

Близо 40 000 щастливци ще имат шанса да се насладят на зрелището от трибуните. За останалите има друга примамлива алтернатива – прякото предаване по bTV Action.

Студиото ни започва точно в 18 ч. с ексклузивно включване от автобуса, който ще превози участниците в благотворителния двубой от хотела до стадиона. Следва богато съдържание за живота и кариерата на Бербатов. И всичко това – с коментарите на три двойки гости.

Ще започнем с Поли Генова и Митко Павлов, който ще бъде и водещ на официалната церемония на фондацията на нападателя. След тях при Йордан Георгиев ще седнат двама журналисти, проследили пътя на Митко още от първия му мач при професионалистите – Владимир Памуков и Тодор Шабански. А накрая ще чуем откривателя на таланта – Димитър Пенев, както и бившия му съотборник в ЦСКА Владимир Манчев.

Ефектните визуализации в студиото ще бъдат осигурени чрез 9 камери и дрон. А стартовите състави ще бъдат изобразени чрез невиждана у нас технология – холограми на играчите ще се „телепортират” в реално време направо върху тревата на стадиона…

Самият мач, който стартира в 20 ч., ще бъде обезпечен чрез две подвижни телевизионни станции (ПТС), като bTV ще осигури и сигнал за испанския канал GOLTV. Очаквайте интервютата, които ще вземат направо на пистата нашите репортери Иван Боянов и Валери Генов. Николета Маданска ще събере мненията във ВИП-зоната на стадиона, а Димитър Тасев ще очаква интересни събеседници пред централния вход. Коментарът на двубоя е поверен на Борис Касабов и Томислав Русев.

На почивката ще бъдат връчени годишните награди на отличниците сред децата, подпомагани от фондация „Димитър Бербатов”. След последния съдийски сигнал всички събития от тази вълшебна футболна вечер ще бъдат обобщени от самия Бербатов.