на живо

Христо Стоичков разказва какво е да работиш в телевизия (ВИДЕО)

Колегите от „Унависион” му пожелаха да не изоставя забавната си страна и разкриха как си почива

bTV

След краткия си флирт с треньорската професия, Христо Стоичков намери своето място в телевизия „Унивисион”, където е част от спортния екип на медията. Българинът е един от най-колоритните коментатори и често самият той е под светлините на прожекторите.

„Връзката ми е много голяма с „Унивисион” и „Телевиса”. Това са хората, които ми дадоха възможността да бъда с тях. Навярно тук намерих спокойствието, тук намерих действително приятели, които са история на журналистиката и историята на коментаторския пулт. Много от тези големи специалисти, големи символи на журналистиката в Мексико, в Америка, ми помагат по най-бързия начин да мога да се адаптирам. Това са хора, които всеки ден ме упътват, защото футболът е малко по-различен от това, което е зад камера.”, разказа за работата си в телевизията Камата.

Христо е легенда! Той не е от този свят, но в същото време е един от нас. Той ни е приятел и колега. Работи наравно с нас и е част от отбора. Той е забавен. Казва винаги това, което мисли, според мен това е най-ценното му качество като едно от лицата на „Унивисион”. Има ясно изразено мнение. Хората познават Стоичков по цял свят. Той беше част от един от най-силните отбори на Барселона. Добре известно е, че тук Барса има много фенове. Този факт му отваря вратите тук, както и на нас, като телевизия. Това, което той казва като член на „Унивисион” има още по-голяма тежест заради кариерата му и това, че е част от историята на Барселона.”, разкриха колегите му от „Унивисон”, които не пропуснаха да отправят и своето пожелание във връзка с 50-годишния юбилей на Камата.

 „Христо, ти стана на 50, вече си голямо момче, трябва да се държиш прилично, но не изоставяй своята забавна страна. Бъди себе си!”

Шоуто „50 години номер 8” вече започна на националния стадион „Васил Левски”, а всички фенове на Камата, които нямат възможност да са на трибуните, могат да гледат срещата между едни от най-големите световни футболни звезди по bTV Action.