на живо

Хубчев: Моите футболисти винаги са фаворити (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" говори преди първия мач срещу АЕК Ларнакта

Lap.bg

Треньорът на "Левски" Петър Хубчев заяви, че "сините" са фаворит в предстоящия мач срещу кипърския АЕК Ларнака от втория квалификационен кръг на Лига Европа. 

Тимът от стадион "Георги Аспарухов" ще излезе на терена на острова на Афродита утре (25 юли). Реваншът е в София на 1 август.

"С когото и да играем фаворит са нашите футболисти. Уважаваме всички съперници, но фаворити са тези момчета, които са тук. Познаваме достатъчно добре целия отбор на АЕК", уверен е Хубчев.

В групата на "сините" попадна новото попълнение Насиру Мохамед. Другият нов - Найджъл Робърта, не пътува с отбора.

"Последните дни хората в клуба направиха всичко възможно за тези два трансфера, за което им благодаря страшно много. Един от новите играчи - Насиру Мохамед, вече има и картотека, както разбрах, така че ще може да играе. Другият е в София и няма да може да играе. Освен Найденов, който е с вирус, всички други са здрави. Най-хубавото на трансфера на Насиру Мохамед е, че първенството е започнало, имахме и възможност през уикенда да го гледаме на живо. Той може да играе на няколко различни позиции. Най-хубавото е, че той е готов за 90 минути", каза още Хубчев.