на живо

Илиана Раева: Наскоро Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа

Инцидентът може да има отношение към оплакванията, които го вкараха в болница вчера, пише съпругата на бившия футболист, добавяйки, че той нееднократно е доказвал своята силна воля

bTV

Във връзка със здравословното състояние на бившия футболист на „Левски“ и националния отбор Наско Сираков, съпругата му Илиана Раева разкри в социалните мрежи подробности около възстановяването му.

В четвъртък Сираков беше приет по спешност в УМБАЛ „Св. Анна“ с главоболие и световъртеж. Имаше съмнения, че е получил микроинсулт. Днес обаче директорът на болницата – д-р Славчо Близнаков, каза, че не става въпрос за инсулт, но предстоят изследвания. Сираков е добре и в стабилно състояние, увери д-р Близнаков.

Вчера Раева предпочете да запази мълчание и да бъде до половинката си.

В съобщението си от днес тя благодари за оказаната подкрепа от почитателите на Сираков, както и към екипа на болницата, в който той е настанен.

Съпругата на футболиста разкри, че наскоро той е претърпял катастрофа, която може да има нещо общо със състоянието му.

Ето какво написа Раева в социалната мрежа:

Приятели,

Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите от болница „Света Анна“ правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване. Информацията, която медиите публикуваха, дадена им от лекуващите доктори е абсолютно вярна, за което благодаря и на тях.

Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по- добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие.

Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най- бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж!

Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения.
Огромна благодарност към всички вас, както и към целия екип на болница "Света Анна", който се грижи за него!

Приятели, Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви бла...

Posted by Iliana Raeva on Viernes, 4 de marzo de 2016