на живо

Изказвания след контролата на националите /ВИДЕО/

Реми без голове в първия мач на селекционера Петев

Ето няколко изказвания, направени веднага след контролата България - Румъния 0:0,която се игра снощи в Анталия.

Селекционерът Петев сподели, че е доволен от проверката и изрази съжаление, че нашият тим не е спечелил мача. Това щеше да е повод за натрупване на повече самочувствие. Сега предстои анализ на мача, но Петев е доволен от себераздаването, с което всички са играли на терена, защото това му дава надежди за по- добри резултати на националния тим занапред.

Президентът на БФС Борислав Михайлов също бе доволен от старанието на футболистите и отказа на коментира защо някои отбори не са пуснали играчи за тази проверка, все пак датата не е официална и няма задължение за отборите да освобождават футболисти за такава проверка. Въпреки това срещата е била полезна за тези, които бяха на терена и за новия треньор Петев.

Светослав Дяков сподели, че не е важно кой ще е капитан на отбора занапред, а всички на терена да се борят мъжки като 11 капитани.

Станислав Манолев също подчерта ползата от тази проверка, за да се видят изискванията на новия треньор , а и заради добрите изяви на някои от новите момчета в колектива.

Ето изказванията сред мача.