на живо

Каранга към феновете: ЦСКА е повече от клуб!

"Напълнете стадиона на 5 май", заръча контузеният голмайстор

Lap.bg

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга благодари на феновете на "червените" за подкрепата по време и след реванша от полуфиналите за Купата на България срещу "Левски".

"Армейците" отпаднаха от турнира, а бразилецът реши да играе в срещата въпреки новината за смъртта на майка му, която дойде часове преди първия съдийски сигнал. Каранга обаче не дочака края на мача, тъй като получи сериозна травма в средата на първото полувреме, когато Тиам от "Левски" влезе остро в краката му.

"Искам преди всичко да благодаря за стотиците съобщения ,които ми изпратихте! Благодаря ви за подкрепата,тя ми даде сили да преодолея болката от загубата на мама и травмата в сряда! За съжаление,ще отсъствам за известно време от терените,но нямам търпение да се раздавам за най-великата публика! Благодаря ви за всичко,. показахте защо ЦСКА е повече от клуб!

Напълнете стадиона на 5 май,няма нищо по-хубаво от това да покажем тогава,че червената общност е едно цяло

ЦСКА САМО", написа Каранга в социалните мрежи, за да благодари на феновете.

На 5 май "черевните" ще излязат срещу "Лудогорец", като мачът ще бъде кулминация на празненствата по случай 70-годишнината от създаването на ЦСКА.

След мача с "Левски" Каранга е с разкъсани връзки в коляното, като може да се наложи да бъде опериран. Той със сигурност пропуска остатъка от сезона.