на живо

Карлос Такам пред bTV: Уайлдър може да нокаутира Фюри

Не пропускайте третия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър пряко по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Гала вечерта започва в 4:00 ч. българско време на 10 октомври, а кулминацията се очаква около 6:00 ч.

Карлос Такам пред bTV: Уайлдър може да нокаутира Фюри

Претендентът за титлата в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър може да излезе краен победител в сблъсъка с шампионата Тайсън Фюри, при това след нокаут. Ако обаче американецът не си свърши работата в първите рундове, най-вероятно Циганския крал ще прегърне отново пояса си. 

Това мнение сподели през bTV бившият претендент за световните титли Карлос Такам (39 победи, 6 загуби, 1 равенство). 

Мачът Тайсън Фюри - Дионтей Уайлдър е част от гала вечерта, която ще бъде излъчена от 4:00 ч. сутринта в неделя (10 октомври) пряко по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Очаква се кулминацията Фюри - Уайлдър да започне около 6:00 ч.

"Очаква ни великолепна битка! Една от най-големите в историята на бокса! Равностойна битка в която, Уайлдър може да нокаутира Фюри, но ако не успее и се стигне до последния рунд, победата ще е за Тайсън", заяви Такам.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@carlos.takam)

"Битката ще бъде много тактическа. В мачове като този е много важно как ще използваш ума си. Това е игра на психиката! Първите 3 рунда ще бъдат експлозивни. След това ще последват рундове, в които ще видим двамата боксьори да играят тактически. Фюри много трябва да внимава в първите 3 рунда и да следи изкъсо движенията на Уайлдър", заяви още той.

През 2017 г. Такам загуби мача си за световните титли срещу Антъни Джошуа, който пък наскоро предаде поясите на Олександър Усик.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by  (@carlos.takam)

Сега той се е насочил към нови предизвикателства. И не изключва вероятността скоро да го видим срещу Кубрат Пулев.

"Искам да подпишем договора за мача и да се бием! Искам да се изправя срещу Пулев. Той е страхотен боксьор! Харесва ми да се бия с боксьори като Кубрат. Готов съм за Кубрат и вярвам че Кубрат е готов за мен!", заяви Такам.

Не пропускайте третия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър пряко по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Гала вечерта започва в 4:00 ч. българско време на 10 октомври (неделя), а кулминацията се очаква около 6:00 ч.