на живо

Кирил Домусчиев : “Лудите мачове ние ги правим" /ВИДЕО/

К. Домусчиев: " Хората, които искат да гледат Лудогорец се увеличават"

В студиото на bTV след мача собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори заедно с играча на Базел Иван Иванов и водещият Крум Савов.

На въпрос колко силен е адреналина сега след победата той отговори:

К. Домусчиев: „ Бях спокоен.Имах пресантиман, че не може нещата да са винаги срещу нас. Ето получи се...

Деветдесетата минута е патент на Лудогорец.Лудите мачове ние ги правим. Това е някаква карма, казаха го навсякъде. В нас има нещо особено, нещо лудо. Заложено е в нас. ... и най интересното е , че гола го вкара човек, който не е вкарвал гол досега.

Тук Иван Иванов се намеси и каза, че Йордан Минев има вкарани голове , но Домусчиев продължи:

„Спомням си един негов гол на контрола преди три години. Тя топката го удари тогава в главата на голлинията. Но му се получи. Ако на него му се получаваше винаги, щеше да играе в Реал Мадрид това момче.”

Крум Савов попита: Ще има ли допълнителни премии?

К. Домусчиев: „Премиите са заложени при нас. Те са процент от прихода на клуба. При победа логично повече отколкото при равен резултат...но на мен този мач не ми хареса, честно..Крив мач както се казва...”

Иван Иванов коментира, че червения картон за играча на Базел е развалил мача и тук възникна малък спор, при който К. Домусчиев коментира:

К. Домусчиев: „Преди картона ставаше страшен мач. Но после стана трудно.  Те се затвориха. Ние не можем да играем срещу отбори, които се затварят така. Но бихме. Не може само нас да ни режат. Първоначално смятах, че е пресилен червения картон, но после го гледах на повторение заедно с няколко футболни хора наоколо. За мен картонът е чист.Чист червен картон.Това български съдия нямаше да смее да го свири.

Иван Иванов се намеси със следното мнение:” Влизането е опасно, но според мен жълт картон щеше да е достатъчен. Червеният е пресилен.

К. Домусчиев: „За мен картонът е чист червен. Съдията така е преценил, така е отсъдил. Той трябва веднага да реши, не може да мери и мисли къде го е ритнал и колко е било опасно всичко...

После К.Домусчиев завърши със следните думи: „За мен най-важното е, че се увеличават хората, който харесват отбора на Лудогорец. Увеличава се и рейтингът на телевизията, защото повече хора ни гледат. За нас е важно, че хората тази вечер тук, дойдоха да гледат нашия тим, а не Роналдо.

Тези хора са важни за нас и те стават повече. Можем да им благодарим и сме радостни, че те се увеличават.