на живо

Кобрата: Очаквайте победа с красив нокаут в по-късните рундове

Кубрат Пулев вярва, че ще стане световен шампион на 12 декември

Lap.bg

Кубрат Пулев вярва, че ще победи Антъни Джошуа с красив нокаут в някой от по-късните рундове на мача за световната титла по бокс в тежка категория на 12 декември в Лондон.

"В началото и двамата боксьори са свежи и подготвени на макс и не е толкова лесно някой от тях да бъде повален", коментира Кобрата в интервю за компания за онлайн залози, която е негов официален спонсор за двубоя във Великобритания.

"Имало е случаи, в които още в първия рунд е имало нокаут, но предполагам, че в по-късните рундове можете да очаквате един хубав, красив нокаут", допълни с усмивка той. Запитан дали се чувства готов за мача, той отговори: "Да, готов съм. А пък на самия 12 декември ще бъда още по-готов. Всичко си върви както природата го е начертала".

Снимка: Lap.bg

Пулев заяви, че не се интересува как се подготвя Джошуа за двубоя: "Интересува ме само моята ситуация, моята форма, моето желание за игра, моето желание за победа", каза той.

Първоначално срещата между българина и британеца трябваше да е през лятото на 2020 г., но пандемията от коронавирус доведе до няколко отлагания.

Добрата новина е, че по трибуните в зала "Уембли" ще могат да присъстват привърженици. 1000 души ще гледат мача на живо, а билетите ще са в продажба от петък (4 декември).

Тагове:

кубрат пулев