на живо

Кобрата: Чувствам се убиец, ще смачкам Джошуа (ВИДЕО)

Боксьорът обяви, че мачът вероятно ще е без публика

Кобрата: Чувствам се убиец, ще смачкам Джошуа (ВИДЕО)

На 12 декември ще съм подготвен на максимални обороти и ще смачкам Антъни Джошуа, обяви Кубрат Пулев и допълни, че провеждането на двубоя за световната титла е сигурно на 99%. Пулев днес беше специален гост на 100-годишния юбилей на Икономическия университет във Варна.

По време на гостуването си Кобрата се срещна със студентите от учебното заведение и обяви, че енергията и любовта им ще го заредят допълнително за предстоящия двубой с британеца.

"До дни трябва да подпишем договора и колкото и да не ви се вярва, мача ще го има. Може би на закрити врати", каза задължителният претендент за титлата на Световната боксова федерация (IBF).

Пулев призна, че вече е в активна подготовка и се чувства перфектно: "Чувствам се убиец. На 12.12.2020 г. ще съм подготвен на максимални обороти и ще го смачкам", категоричен е той.

Той също така се закани, че няма да допусне за втори път грешката отпреди 6 години, когато е подценил Владимир Кличко: "Кой каквото и да говори, българинът отива, за да мачка, за да мачка за цяла България, за целия този народ. И да вдигнем малко главите и самочувствието".

Подготовката на Пулев преди сблъсъка най-вероятно ще премине в Берлин, но не е изключено да има и лагер на Белмекен.