на живо

Кобрата минути преди мача: Баща ми ме гледа отгоре! (ВИДЕО)

Не мисля за миналото и грешките, заяви претендентът за световните титли в тежка категория в бокса

Twitter

Готов, надъхан и вдъхновен. Кубрат Пулев излиза на боксовия ринг за мача си с Антъни Джошуа за титлите в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), на Световната боксова организация (WBO), на Международната боксова федерация (IBF), както и на Международната боксова организация (IBO).

Минути преди битката в зала "Уембли" в Лондон, българинът сподели пред "Скай Спортс", че се чувства страхотно и още веднъж заяви, че усеща подкрепата не само от щаба му, а и от покойния му баща Венко.

"Чувствам се страхотно, това е най-важният момент за мен. Имам много енергия и съм готов за битката. Да, имах много добри мачове в кариерата си и сега ще трябва да направя същото. Но мисля за направените грешки в миналото и сега няма да ги повтарям. Баща ми ме гледа отгоре и всички сме гладни за успехи", каза Пулев. 

Снимка: Matchroom Boxing

Това е трети път, в който Пулев ще се опита да застане на световния връх в бокса. Той загуби мача си с Владимир Кличко през 2014 г. През 2017 г. имаше възможност отново да се изправи срещу Джошуа, но се отказа заради тежка контузия дни преди мача.

Ако победи, Пулев ще бъде първият българин с титла в професионалния бокс.

Тагове:

Кубрат Пулев