на живо

Кобрата под пара! Да се готвят съперниците! (ВИДЕО)

Българският боксьор тренира за завръщането си на ринга в САЩ

Reuters

Кубрат Пулев няма търпение да се върне отново на ринга! Българският боксьор тренира усилено, дори по улиците на Чикаго за бъдещите предизвикателства!

Кобрата, който изгледа отблизо осмата победа на брат си Тервел на професионалния ринг, използва малкото време в Чикаго, за да потренира по улиците на Ветровития град. Българинът залага на тренировки за бързина и техника, които ще му бъдат от полза в бъдещите срещи.

Очаква се той да се завърне с мач в началото на лятото. Възможните дати са две - 26 май или 2 юни. Мястото също е уточнено - САЩ, където той и брат му бяха приети радушно от българската общност.

Кубрат (26 мача, 25 победи, 13 с нокаут) не е излизал в официален мач от 28 април 2017 г., когато се справи с Кевин Джонсън. В края на миналата година той трябваше да се боксира за световните титли в тежка категория срещу шампиона Антъни Джошуа, но контузия в гръдния мускул доведе до отказването му от мача.

Пулев вече е напълно възстановен, след като мина прегледи и курс на рехабилитация в клиника в Барселона, и може да се отдаде на активна тренировъчна дейност.