на живо

Кубрат и щабът му разтоварват с "Дженга" (ВИДЕО)

Българският боксьор е с отрицателен тест за коронавирус и вече изпълнява задълженията си преди мача с Джошуа

Кубрат и щабът му разтоварват с "Дженга" (ВИДЕО)

Кубрат Пулев даде отрицателен тест за коронавирус преди мача за световните титли в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) срещу Антъни Джошуа на 12 декември и спокойно се впусна в ангажименти преди срещата.

Той вече даде първите си интервюта за английските медии. Остава му обаче и време за забавление. 

Българският боксьор и човек от щаба му си съперничиха в играта "Дженга". Целта ѝ е да бъде построена висока кула с парчетата от самата нея. Който бутне кулата, губи.

Снимка: Facebook

Играта помага за концентрация и съобразителност, които ще са нужни на българина на ринга. А в същото време е и доста забавна! Това се вижда от видеата, публикувани от брата на Кубрат - Тервел Пулев. Той ще застане в ъгъла на претендента за поясите в зала "Уембли", а до момента влиза в ролята на отличен репортер от мястото на събитието.

Снимка: Lap.bg

Срещата между Пулев (29 мача, 28 победи, 14 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг) и Джошуа (24 мача, 23 победи, 21 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг) ще се състои на 12 декември в зала "Уембли" в британската столица. Първоначално мачът трябваше да се проведе през лятото на 2020 г., но беше отложен заради пандемията от коронавирус.

Разхлабването на противоепидемичните мерки във Великобритания направи възможно присъствието на публика в залата, като билетите се изкупиха за часове. 1000 човека ще могат да гледат сблъсъка за световните титли. За жалост само хора с постоянен адрес в Англия ще могат да влязат в залата.