на живо

Кубрат Пулев: Джошуа е страхотен съперник. Неговият стил ми пасва

"Ще бъда напълно готов за мача", увери Кобрата

Lap.bg

Кубрат Пулев тренира усилено за срещата си за световната титла в тежка категория на WBA срещу Антъни Джошуа и вече е разучил съперника си детайлно.

"Антъни Джошуа е страхотен и опасен съперник. Но неговият стил пасва перфектно на моя", заяви Кобрата пред официалната си страница във "Фейсбук". 

Мачът ще бъде на 28 октомври в Кардиф, а интерконтиненталният шампион вече има своите очаквания за това, което ще се случи на ринга.

"В бокса стиловете на боксьорите диктуват срещата между тях. В тази битка, няма да има много прегръдки, ще има здрав бокс", убеден е Пулев.

Въпреки краткото неразбирателство с промоутърската агенция "Зауерланд" около насрочването на датата за дългоочаквания мач, българската боксова звезда не мисли да се отказва, а дори напротив - тренира с пълни сили, за да постигне целта си! В момента Пулев е в Германия, където се готви за мача под ръководството на своя треньор Ули Вегнер.

"Подготовката ми върви много интензивно, заради краткото време, с което разполагам. Ще бъда напълно готов, когато се кача на ринга. Така, че той да няма никакъв шанс срещу мен", допълва Пулев.