на живо

Кубрат Пулев и силата на България (ВИДЕО)

Боксьорът се подготвя за мача си срещу Антъни Джошуа на високопланинската база Белмекен

Кубрат Пулев не пропуска да покаже колко много обича родината! Той винаги е споменавал, че се гордее, че е българин и се чувства добре у нас.

А когато има възможност публикува клипове, с които да покаже колко красива е природата тук.

Този път Пулев реши да зарадва последователите си в социалните мрежи с гледка от емблематичния връх Зъбчето в близост до високопланинската спортна база Белмекен в Рила.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kubrat Pulev (@kubratpulev)

Кобрата показа отлична техника, а за фон на клипа беше избрал величествени български гайди. "Силата на България", озаглави видеото той.

На Белмекен българинът ще се подготвя още няколко дни за мача си с шампиона в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) - Антъни Джошуа (24 мача, 23 победи, 21 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг).

Снимка: Getty Images

Двамата трябва да се изправят един срещу друг в спор за поясите на 12 декември в Лондон, като все още се уточнява в коя зала ще се проведе срещата. Заради мерките за ограничение на коронавируса във Великобритания, все още не е сигурно дали зрителите ще могат да заемат местата си около ринга. Ако все пак бъде разрешено 1000 души да гледат мача на живо, организаторите предпочитат той да се проведе в по-малка зала, за да спестят разходи.

Кубрат Пулев (29 мача, 28 победи, 14 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг), е задължителен претендент за титлата на Международната боксова федерация (IBF) от 27 октомври 2018 г., когато победи в "Арена Армеец" братовчеда на Тайсън Фюри – Хюи Фюри.