на живо

Кубрат Пулев пред bTV: Хората да се заредят с хубава енергия и да ми я предават през екраните (ВИДЕО)

Не мисля за букмейкърите, концентриран съм върху противника и победата, добави Кобрата

Кубрат Пулев даде ексклузивно интервю за bTV дни преди двубоя си с Нигерийския кошмар Самуел Питър за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация. Мачът е част от галавечер в столичната зала "Арена Армеец". 

Запитан какво е чувството да се боксира на родна земя, Кобрата заяви, че е направил всичко по силите си този мач да се състои и се надява хората да го оценят.

"Искам да се заредят с хубава енергия, да ми я предават през екраните и да бъдат емоционални. В този живот са най-важни моментите. Всички сме за кратко тук, но истински да използват и да се наслаждават на моментите и на миговете. Поздравявам всички - цяла България!", каза Пулев.

"Това е моята родина. Всичко е по-различно, защото е моят дом и народ, хората, които са с моята кръв. Фокусирал съм се върху победата. Знам, че понякога се концентрираме върху негативното и ще бъда зверски оплют, ако загубя. Но да не дърпаме дявола за опашката. Подготвен съм добре и съм по-класния боксьор. Смятам да го покажа на ринга"

"Не мисля какво казват букмейкърите. Нещата не са като във футбола... Концентриран съм върху противника, ще направя всичко да го победя", закани се Кубрат.

Тагове:

@