на живо

Кученцето Рио - подарък на Ивет от семейството

Родителите и сестрата на спринтьорката я изненадаха на летището

Да се казваш Рио! И да те кръстят направо на летището. Такава се оказа съдбата на двумесечното кученце, което посрещна днес най-бързата бяла жена в историята на бягането на 100 м в леката атлетика - Ивет Лалова.

Четириногото бе голямата изненада към спринтьорката от семейството й - майката и бащата на Ивет, както и сестра й Ани и зет й Август Попов, я сюрпризираха приятно на аерогарата по-рано днес.

Самолетът на двукратната европейска вицешампионка на 100 и 200 м от първенството на Стария континент в Амстердам през юли, кацна с тричасово закъснение от Рим. Това обаче не притесни нито един от нетърпеливите да прегърнат Лалова посрещачи.

Пръв тази чест получи Никола, който е само на два месеца, но бе наречен от спринтьорката "моето късметче". Той е син на една от най-големите почитателки на Ивет Лалова и нейна близка приятелка - Сърмена Папазова, дъщеря на известния наш спортен журналист от вестник "Труд" Николай Кръстев.

Ивет нарече кученцето Рио, за да й носи винаги приятен спомен от незабравимите игри в Бразилия. Все още не е ясно дали Рио ще отпътува с Лалова и със съпруга й Симоне Колио обратно към Италия или ще остане поверен на грижите на фамилията й в България.

Тагове:

ивет лалова