на живо

Купон по български за една от най-добрите волейболистки в света (ВИДЕО)

Христина Вучкова поздрави Паола Егону с емблематична поп-фолк песен

Купон по български за една от най-добрите волейболистки в света (ВИДЕО)

Страхотен купон с българска емблематична песен си заформиха волейболистките на италианския "Конелиано" в съблекалнята. Поводът беше рождения ден на една от най-добрите в света - италианката с нигерийски корени Паола Егону. 

Играещата на позиция диагонал отпразнува своя 22-ри рожден ден на 18 декември, а нейната съотборничка на клубно ниво Христина Вучкова я поздрави след тренировка с родни поп-фолк ритми. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Imoco Volley (@imocovolley)

Във веселия клип в социалните мрежи се чува, че Егону и другите волейболистки припяват и явно не за първи път празнуват именно с тази песен.

Преди няколко седмици "Конелиано" записа рекордна серия от победи. Тимът на Вучкова няма поражение в 74 поредни мача - от декември 2019 г. насам.

Егону е част от тима през този период. Тя беше избрана за най-полезна волейболистка в Шампионската лига през сезон 2020/2021. Също така взе най-ценната индивидуална награда в първенството на Италия и турнира за Купата през същата кампания. Егону беше част от шампионския тим на Италия от последното европейско първенство.