на живо

Курдов: На Сираков и Стоилов ще им стане тясно в България (ВИДЕО)

Легендата на Левски с версия за това кой стои зад медийните атаки срещу сина му Атанас

Бившият футболист на Левски Петър Курдов заяви за bTV, че зад медийните атаки срещу сина му Атанас стоят Наско Сираков и Станимир Стоилов. Той е категоричен, че няма да позволи те да се подиграват с фамилията му. Петър Курдов е изумен от целенасочената негативна кампания срещу нападателя на Левски през последните дни и помоли "сините" привърженици за още малко търпение.

"Няма да позволя нито на Сираков, нито на Стоилов да се гаврят с него и с моята фамилия. Мога да им кажа, че много неща знам и че когато дойде моментът, аз ще ги заявя и ще им стане тясно в София и в България," каза Петър Курдов. 

"Наско иска да играе за любимия си отбор. За мен той функционално още не е добре. Липсват му тези волеви качества, които ще го изстрелят на върха на атаката като неоспорим титуляр в момента, в който той започне да бележи голове. Препоръчително е ръководство да има още малко търпение. Все пак той е изиграл 4 мача. Не мисля, че за 4 изиграни мача журналистите трябва да дават толкова категорична оценка и да си дават мнението, че вече е резерва. В крайна сметка времето ще покаже. Тази нестабилност не важи само за Наско, а за по-голяма част от футболистите на Левски. Аз в никакъв случай не съм го богопомазал. С една дума обаче искам да кажа: долу ръцете от Наско! Левски си има достатъчно кадърен треньор и ръководство, които би трябвало да си дават сметка преди даден мач дали е нормално в два поредни броя на един спортен ежедневник да се пишат подобни психоатаки срещу него," заяви Курдов.