на живо

Лечков: Някои делегати може да са били в тоалетната (ВИДЕО)

"Защо да ме притеснява обжалването на Бербатов? Всичко беше демократично!"

Лечков: Някои делегати може да са били в тоалетната (ВИДЕО)

Членът на Изпълкома Йордан Лечков заяви, че не се притеснява от това, че Димитър Бербатов ще обжалва резултатите от днешния извънреден конгрес на БФС, на който Борислав Михайлов бе преизбран за президент. Според Лечков изборите са преминали демократично.

"Гледаме устава. Ако са присъствали 480 човека, значи са били 480, както в Народното събрание. 508 трябваше да дойдат, обаче не дойдоха хора. Някои може да са били в тоалетната. Това са подробности. Да ви го кажа по друг начин. Ако човек е достоен, и достоен трябва да загуби. Да са се явили от тоалетната. Всички знаем, че днес има конгрес. Поел съм отговорност и ангажименти и си ги върша. Днес за пореден път хората решиха. Опонентите благодариха за добрата организация. Като видим камерите се казва различно. Аз казвам това, което мисля"

Снимка: Lap.bg

"Защо да ме притеснява обжалването на Димитър Бербатов? Всичко беше демократично. Имаше представители на УЕФА и ФИФА. Вие нещо да чухте от тях? Присъстваха на броенето на урните. Шест човека бяха там... Съвсем нормално е, когато има такъв тип избори, всеки си гони задачите. В крайна сметка хората се произнесоха. Аз апелирам да продължи битката, но да е на добри идеи, а да няма негативизъм. Вие може да сте щастливи, но футболът не печели от това."

Лечков коментира и победата с 2:1 срещу Северна Ирландия - втора за България в световните квалификации.

"Поздравления за момчетата. Когато играят, не са по-лоши от другите. Само трябва да си повярват."

Снимка: Lap.bg