на живо

Левски благодари на феновете си

Повече от 13 000 привърженици подкрепиха Сините

БГНЕС

Ръководството на Левски благодари на привържениците си за подкрепата, която феновете оказаха по време на мача срещу Лудогорец. Сините се наложиха с 1:0 и се класираха на финал за Купата на България.

Всички билети за срещата бяха продадени два дни преди мача и за първи път не бяха отворени касите на "Георги Аспарухов" в деня на срещата.

Ето съобщението на Левски:

Уважаеми левскари, Във вчерашния ден за пореден път доказахте, че сте най-великата публика, поклон пред всеки от Вас! ПФК Левски изказва искрената си благодарност за подкрепата, вдъхновението и вярата в Левски!

Благодарение на Вашата подкрепа, през изминалите тежки месеци за отбора и клуба, ние успяхме да изпълним поетите обещания във връзка с изпълнението на финансовите критерии на УЕФА и БФС, за клубно лицензиране за следващия спортно – състезателен сезон 2015/2016. Обръщаме се към Вас с благодарност и вяра, че ще продължите да подкрепяте клуба, като се включвате в дарителската кампания „ЛЕВСКИ е ТВОЙ“.

За да запазим целостта на отбора е нужна и Вашата финансова подкрепа, защото това е, което никой в България не се съмнява, че Левски това сме всички ние, в добро и лошо! Мястото на Левски е в душите на тези, които го подкрепят, независимо от класирането, независимо от трудностите, това което ни извисява и отличава от другите отбори е Вашата подкрепа и вдъхновяваща любов!

Във вчерашния незабравим за всеки левскар мач, футболистите доказаха, че сърцето им е синьо, публиката за пореден път показа любовта си към отбора на народа, а резултатът демонстрира кои сме Левски!

Още веднъж БЛАГОДАРИМ на Вас, великата публика, БЛАГОДАРИМ на футболистите, които показаха чест и достойнство, оставяйки душата си на терена и до нови срещи на стадиона – арената на славата!