на живо

Лице в лице със себе си (СНИМКИ)

Футболистите се срещат с техните имитатори

1. Няма как да не започнем със самоопределилия се за най-извествен в интернет пространството Кристиано Роналдо. Сред множеството му последователи има такива, които са готови да стигнат и по-далеч, имитирайки визията и поведението на португалската звезда.

Гьокмен Акдоган от Турция успява да събере хиляди последователи в социалната мрежа "Инстаграм", благодарение на външната си прилика с Роналдо.

2. Марсело също може да се похвали със свое собствено копие. 23-годишният Майкъл Салазар играе в националния отбор на Белиз, в момента е футболист на канадския "Монреал" и разбира се е фен на бразилския защитник. 

3. Бразилската звезда Неймар бе толкова впечатлен от приликата с Николау Памиес дош Сантош, че дори засне телевиозионна реклама с него. 

4. Полузащитникът на "Манчестър Юнайтед" Пол Погба се срещна със своя не по-малко известен двойник - британският рапър Стормзи.

5. Актьорът и модел Андрес Карвахал дори променя прическата си, за да прилича на футболиста на "Челси" Радамел Фалкао. Новата визия му осигурява редица професионални предложения и договори.