на живо

Линдзи Вон очаква Банско с нетърпение :)

Стартовете от световната купа по ски-алпийски дисциплини в курорта започват в петък

Facebook

Линдзи Вон очаква с нетърпение стартовете от световната купа по ски-алпийски дисциплини за жени в Банско. Тя се е върнала към тренировки днес и тялото ѝ се чувства по-добре, след като претърпя инцидент по време на големия слалом в Марибор преди дни. Това става ясно от фен страницата ѝ във Фейсбук.

В петък в Банско започват стартовете от световната купа по ски-алпийски дисциплини за жени. Най-големите звезди на "белия керван" сред дамите ще покажат своите умения пред родна публика, опитвайки се да спечелят максимален брой точки в най-важните състезания от заключителната фаза на сезона.

Със сигурност в идните дни снегът в Банско ще заблести още повече, когато върху него се плъзнат ските на някои от най-красивите представителки на женския спорт изобщо.

Сред тях освен любимката на десетки милиони по света Линдзи Вон, са и носителката на световната купа Тина Мазе, двукратната световна шампионка Анна Фенингер, прелестната Джули Манкузо, както и много други, чиито имена не са сред най-известните за феновете на алпийските ски.