на живо

"Лудогорец" изкушава полски национал

"Орлите" искат Яцек Горалски от "Ягелония"

"Лудогорец" ще се опита да си осигури услугите на полски национал за настоящия сезон твърдят медии в Полша. Шампионите искат да привлекат халфът на "Ягелония" Яцек Горалски. 

Според спекулациите в Полша в момента са представители на разградчани, които уточняват финансовите условия на футболиста. "Лудогорец" предлага 1 млн. евро за футболиста, докато от клуба му настояват за двойна цена. Най-вероятно двете страни ще се срещнат по средата и Горалски ще премине в българския клуб за 1,5 млн. евро. 

24-годишният футболист e юноша на "Завиша" Бидгошч. Кариерата му преминава през "Виктория" Короново, "Блекитни" Габин и "Висла" Плоцк, за да акостира в "Ягелония" през 2015 г. През миналата година той получи и първа повиквателна за националния отбор на Полша. 

Горалски не игра в последния мач на тима си в полското първенство, което засили слуховете, че ще се присъедини към "Лудогорец" преди първия мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига на разградчани. На 26 юли те се изправят среще "Апоел Беер Шева".