на живо

"Лудогорец" привлече двама нови в края на последния трансферен ден

"Орлите" се подсилиха със защитник и нападател

ludogorets.com

"Лудогорец" се похвали, че в края на трансферния прозорец към тима се присъединиха двама нови футболисти. "Орлите" представиха защитника Дени Групер и нападателя Игор Тиаго Насименто Родригес. 

Групер е роден през 1999 г. Защитникът е с румънски корени и е юноша на "Макаби" Хайфа, като играе също така в школите на "Апоел" Хайфа и "Ирони Нешер". Първият му отбор в професионалния футбол е "Апоел" Афула, за който записва 30 мача и 4 гола в периода 2018-2019 г. В следващите три години Групер играе за "Апоел" Тел Авив. С екипа на тима от столицата на Израел защитникът има 50 мача и 2 гола. Дени Групер е записал още осем мача за младежкия национален отбор на Израел.

Снимка: ludogorets.com

20-годишният бразилски нападател Игор Тиаго Насименто Родригес започва кариерата си в "Крузейро". След като играе в различни отбори в школата на клуба от Рио де Жанейро, Тиаго стига до представителния тим, за който през 2020 г. записва 43 мача с 4 гола.

През зимния трансферен прозорец "Лудогорец" привлече 7 футболисти. Преди Групер и Туаго с тима подписаха с Рик Джонатан, Спас Делев, Жан Краничник, Симон Слуга и Матиас Тисера.