на живо

Луиш Фиго дава пресконференция в София

Футболната легенда на специално посещение в България във връзка с благотворителния мач на 14 юни

Getty Images

Легендата на световния футбол Луиш Фиго идва на специално посещение в България. На 18 април той ще гостува на Димитър Бербатов във връзка с грандиозния благотворителен мач, който ще се проведе на 14 юни в София. С това предварително посещение носителят на "Златната топка" за 2000 г. засвидетелства и голямото си уважение към българските фенове.

Двете футболни величия ще дадат съвместна пресконференция на 18 април от 16:00 ч., която ще бъде излъчена пряко по RING. 

Фиго ще може да се запознае и на място с условията, които ще посрещнат десетките звезди на световния футбол в столицата на България през юни.

Димитър Бербатов и Луиш Фиго са лично ангажирани с работата по организацията на събитието и най-вече с контактите със свои бивши съотборници и футболни съперници.

От 2003 г. досега Фиго е изиграл 11 мача с "All Stars" и в тях са участвали играчи като Зинедин Зидан, Кристиано Роналдо, Дейвид Бекъм и Златан Ибрахимович. Шампиони от други спортове и личности от световния шоубизнес също намират място в благотворителни събития от този характер. Рафаел Надал, Михаел Шумахер, Coldplay и др. са били част от тима на португалеца.

Но до този момент отборът на "All Stars" не е играл срещу отбор, като този, който е селектирал Димитър Бербатов.

От звездните участници в отбора на българина до момента са обявени Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Патрис Евра и Едвин ван дер Сар.

Звездното шоу „ALL STARS” може да гледате пряко по bTV Action на 14 юни от 18:00 часа. Очаквайте всяко следващо ново име-участник в Мача на годината първо в ефира на bTV Media Group.