на живо

Лукин взе номер 3 в Левски (ВИДЕО)

"Надявам се да спечеля двубоя с Моци още в първия ни мач", разкри новото попълнение

bTV

Румънският защитник Срджан Лукин ще играе с фанелка с номер 3 в Левски и вече направи първа тренировка с отбора. Късно снощи той подписа договор със "сините", след като премина медицински прегледи.

Контрактът на бранителя е за година и половина и бе подписан в офиса на софийския клуб. Лукин е четвъртото ново попълнение в Левски след като на "Георги Аспарухов" пристигнаха нападателят Франсис Нар, защитникът Александър Александров и халфът Мехди Бурабия.

"Знаех, че Левски е голям отбор, но се посъветвах и със Станимир Стоилов. Винаги го правя, защото го уважавам много като треньор и човек. Той ми каза да дойда в Левски, защото това е най-големият отбор в България и ще имам възможност да се върна в националния отбор на Румъния. Искам лятото да спечеля титлата с Левски и пак да съм част от представителния тим на страната ми. В добро състояние съм, защото в последната седмица тренирах с Поли (Тимишуара). Разговарях с моя сънародник Козмин Моци и се надявам да спечеля дуела с него още в първия ни мач", каза 29-годишния футболист.

Спортният директор на клуба Георги Иванов разкри, че преговорите за привличане на нападател вървят по план и се надява до заминаването на тима за лагера в Турция в Левски трансферите да са факт.