на живо

Мачът на "Лудогорец" и ПСЖ отреди лидерската позиция на bTV Action

Над половин милион зрители наблюдаваха последната среща на "орлите" в груповата фаза на Шампионската лига

Футболната среща между "Лудогорец" и френския шампион "Пари Сен Жермен" е била наблюдавана от повече от половин милион телевизионни зрители.

Мачът, който завърши при резултат 2:2 и осигури на "орлите" участие в елиминационната фаза на втория по сила европейски клубен турнир - Лига Европа, е най-предпочитаното телевизионно предаване във вторник вечер.

702 000 зрители бяха настроили телевизорите си на bTV Action в 23:32 ч., когато стана ясна развръзката на срещата, а разградчани отпразнуваха историческото си класиране на трето място в груповата фаза на Шампионската лига.

Сблъсъкът беше най-предпочитан от мъжката аудитория на възраст 18-34 години, постигайки дял 49,2% - 4,6 пъти повече спрямо прекия конкурент Nova.

Очаква се зрителският интерес да бъде голям и за жребия за елиминационната фаза на двата международни европейски клубни турнира. В понеделник (12 декември) bTV Action ще излъчи определянето на двойките от 1/8-финалите на Шампионската лига в 13:00 ч. "Лудогорец" пък ще разбере съперника си в Лига Европа на церемонията в 14:00 ч.