на живо

Макгрегър за Кристиано Роналдо: Той е истинско животно! (ВИДЕО)

Португалецът посети една от тренировките на ирландския ММА боец

Макгрегър за Кристиано Роналдо: Той е истинско животно! (ВИДЕО)

Двама от най-добрите в своята дисциплина си дадоха среща. ММА боецът Конър Макгрегър бе приятно изненадан този уикенд, след като негов гост в тренировъчната зала бе суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо.

Португалецът, който продължава своето възстановяване от контузията, получена във финала на Евро 2016 срещу Франция, в момента е на почивка в САЩ и използва всеки момент, за да се разтовари преди началото на сезона.

Затова и Кристиано избра да посети една от тренировките на Макгрегър.

Ирландецът пък се готви усилено за завръщането си в UFC 202 и предстоящия двубой с Нейт Диаз в Лос Анджелис. Той обаче нямаше проблем да прекъсне за кратко заниманието си и да обърне внимание на Роналдо.

“Моят приятел Роналдо се отби във фитнеса по-рано днес. Той е истинско животно! Благодаря ти, Кристиано! Респект!”, похвали се Макгрегър в "Инстаграм". Към хвалбите по адрес на бившата звезда на Манчестър Юнайтед се присъедини и личният треньор на ирландеца.

“Чудесно бе да те видя!”, пък написа Роналдо в „Инстаграм”.

Срещата между Роналдо и Маккрегър в особено любопитна. Сходствата помежду им са много. И двамата вярват, че са най-добрите в това което правят и непрекъснато го напомнят да останалите. Обичани, но и презирани са от милиони.