на живо

Матуш Козачик: Ще направим всичко възможно да продължим напред (ВИДЕО)

Стражът на "Виктория" Пилзен заяви, че утрешният мач ще бъде по-различен от този на стадион "Васил Левски"

bTV

Тимът на "Виктория" Пилзен е пределно мобилизиран за реванша с "Лудогорец". На официалната пресконференция преди двубоя стражът на чешкия шампион Матуш Козачик заяви, че за него и съотборниците му резултатът от първата среща бил незадоволителен и сега ще бъде различно. 

"Надявам се да отбележим бърз гол и след това още един, за да можем поне да изравним резултата. Най-важното е да играем отговорно още от самото начало. В никакъв случай не трябва да позволяваме да ни отбележат гол. Имаме големи амбиции през този сезон, но сега най-важен е предстоящият мач. Не се представихме добре в първия двубой, но сега ще направим всичко възможно да променим това и да се класираме за груповата фаза.", каза словашкият национал.

"След мача в София не бяхме доволни и разговаряхме за това, защото искаме пред собствена публика да покажем, че можем да играем добре. Преживял съм много хубави неща с Виктория. Ще бъде прекрасно да успеем и този път, но за да се случи трябва да се борим и да се трудим усърдно. Съперникът ни е доста силен, показа го още в първия мач, особено през второто полувреме, когато със своите контраатаки ни затрудни много и успя да отбележи. Имат много добри играчи, знаем това, и ще опитаме да им се противопоставим."