на живо

Мъжът, който хвана бързата Ивет (ВИДЕО)

Симоне Колио - откровено за своята съпруга

Съпругът на Ивет Лалова - Симоне Колио е кинезитерапевт на националния ни отбор по лека атлетика. Той бе за кратко в България заедно с нежната си половинка. За един ден Симоне се качи и на високопланинската база Белмекен, където направи няколко процедури за възстановяване на едни от най-добрите ни атлети, сред които Габриела Петрова и Златозар Атанасов.

"Тук съм, за да помогна на националния отбор по лека атлетика. За мен е голяма чест и удоволствие", разкри усмихнатият Симоне и след това добави:

"Обичам ги, защото са много готини хора и много добри професионалисти. Надявам да им помогна по пътя към Игрите в Рио. Давам най-доброто от себе си, сработвам се чудесно с тях. Всички имаме една цел - добри резултати и добро представяне"

Освен съпруг на Ивет, Симоне Колио е и личен физиотерапевт на звездата на родната лека атлетика. Естествено не подминахме и темата за живота на едно истинско италиано-българско спортно семейство, а Симоне с удоволствие разкри, че е много горд със своята половинка.

Снимка: БГНЕС

"Моята съпруга е много красива. Имам перфектна жена до себе си! Обичам я много! Уважавам Ивет, защото тя е уникален професионалист. Фокусирана е в избора си да бяга. Аз се уча от нея за много неща в моята работа и изключително много я уважавам", каза италианецът преди категорично да заяви, че се чувства "най-щастливият мъж на света" до най-бързата бяла жена на планетата.