на живо

ММА в Космоса и кордон от трактори (ВИДЕО)

Валери Генов представи най-интересното от спорта за изминалата седмица

ММА в Космоса и кордон от трактори (ВИДЕО)

Във Великобритания все по-сериозно се говори, че финалът в Шампионската лига ще бъде преместен в Лондон. Освен че Турция се намира в локдаун, една от основните причини за промяната в последния момент може да бъде това, че в битка за трофея ще видим два английски тима - "Челси" и "Манчестър Сити".

Турция попада в "червения списък" на Великобритания. Заради големия брой заразени с коронавирус в южната ни съседка, британските власти не препоръчват пътувания до страната, освен ако няма наложителна причина.

Това означава, че те няма да могат да гледат мача от трибуните, ако от УЕФА разрешат на стадион "Ататюрк" да има зрители. Очаква се крайното решение да бъде оповестено в близките дни.

На Острова вече имат план. Финалът, който трябва да се играе на 29 май, да бъде в Лондон. При такъв сценарий мачът ще може да бъде наблюдаван от 15 000 запалянковци на живо. Битката за трофея може да гледате на живо по bTV Action.

А защо ММА възнамерява да "напусне" земята и да прати 8 бойци в Космоса, и каква е причината в Нидерландия да съпровождат с трактори любимите си отбори за мачовете, вижте във видеото.