на живо

Модел на "Плейбой" каза заветното "Да!" на Райън Лохте

Двамата са заедно от януари тази година

Instagram

Шесткратният олимпийски шампион Райън Лохте чу най-желаното "Да!" от своята половинка Кайла Рей Рийд. Двамата влюбени публикуваха в социалната мрежа Инстаграм снимки, на които ясно се вижда годежния пръстен върху ръката на красавицата.

32-годишният плувец написа "Спомени завинаги" и добави хаштаг "Семейство Лохте".

 

Memories forever!!! #thelochtes #LA

Снимка, публикувана от Ryanlochte (@ryanlochte) на

"Останах без думи. Беше абсолютно красиво. Обичам те толкова много", отговори му Кайла.

 

Speechless. Absolutely beautiful. So in love with YOU.

Снимка, публикувана от KAYLA RAE REID (@kaylaraereid) на

Двамата са заедно от януари тази година. Запознават се в клуб в Бевърли Хилс, а Лохте е категоричен, че още при първия им контакт са прехвърчали искри.

"Още от първия път, в който я видях, нещата се получиха. За това ѝ предложих. Тя ме кара да съм позитивен, не се интересува от славата ми. Иска просто да съм щастлив", не крие радостта си шампионът пред "Ю Ес Ей Тудей".

Кайла стана популярна с фотосесиите си за американското издание на списание "Плейбой". Лохте разкри, че цени изключително много своята половинка, защото тя е останала с него и по време на скандала, който плувецът предизвика в Рио де Жанейро.

След приключване на участието си в Рио де Жанейро, той заяви, че е бил ограбен на бензиностанция в Бразилия. Видеозаписите обаче показаха, че Лохте и съотборниците му са вандалствали, а след това са предложили подкуп на полицаите. Заради изказването си, олимпиецът изгуби доста от спонсорите си.

"Въпреки всичко Кайла ме обича и е с мен", не крие радостта си бъдещият младоженец.