на живо

Най-трудно и най-лесно в жребия за Шампионска лига

Журналисти от различни страни редят предполагаемата "група на смъртта"

uefa.com

С наближаването на жребия за груповата фаза на Шампионска лига, представители на различните клубове и журналисти от страните с представители в урните, решиха да влязат в ролята на оракули. 

Разпределението в урните вече е ясно, а самите 8 групи ще бъдат определени на церемония в Монако, която може да гледате на живо по bTV Action от 19:00 ч.

Според 55% от феновете на "Динамо" Загреб, най-добрият съперник е... "Цървена звезда". Хървати и сърби дипломатически са заровили томахавката след войната в бивша Югославия, но съперничеството им на спортна територия ще бъде емоционално. Освен това от "Динамо" си пожелават "Барселона" на Лионел Меси или "Ювентус" на Кристиано Роналдо.

Снимка: uefa.com

Треньорът на "Славия" Прага Индрих Тръпишовски е категоричен, че иска отборът му да играе срещу актуалният носител на трофея "Ливърпул" или срещу "Ювентус".

В "Лил" пък искат да се изправят "Реал" Мадрид, най-вече заради треньора Зинедин Зидан. Това заяви треньорът Кристоф Галтие. 

От миналогодишния финалист "Аякс" очертаха два сценария. Добрият вариант според тях е "Челси", "Брюж" и "Лил", а най-тежкият - "Ливърпул", "Олимпик" Лион, "Локомотив" Москва. 

Снимка: Twitter

Украински репортер заяви, че в "Шахтьор" най-много се страхуват от "Манчестър Сити" и си пожелават да са в една група с "Челси", "Динамо" Загреб и "Цървена звезда". 

Какво говорят коефициентите?

Най-силната група би била "Барселона", "Борусия" Дортмунд, "Олимпик" Лион, "Локомотив" Москва. 

Най-слаба четворка: "Зенит" Санкт Петербург, "Бенфика", "Динамо" Загреб, "Лил".

Как ще бъдат подредени групите? Гледайте тази вечер, пряко по bTV Action от 19:00 ч.