на живо

Невяна Владинова: Всички жени в залата ми служат за пример (ВИДЕО)

Медалистката от световното първенство хапва шоколад само на закуска, а вкъщи компания ѝ прави... игуаната Панчо

След страхотната състезателна 2017 г., в която спечели бронзов медал от световно първенство за изпълнението си с топка и сребро от шампионата на Стария континент за композицията с лента, Невяна Владинова беше отличена и с приза "Жена на годината" в категория "Спорт".

Красивата плевенчанка обаче все още не се възприема за напълно пораснала и всекидневно търси вдъхновение в жените около нея - майка ѝ, сестра ѝ, треньорът ѝ Бранимира Маркова и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева.

"Според мен "жена" не значи възраст. Трябва да си преживял много неща от житейска гледна точка. Имам много добри примери - майка ми, сестра ми, те винаги са с мен, винаги са били добър пример, треньорката ми Бранимира Маркова, госпожа Раева... Изобщо всички жени, с които се сблъсквам в залата, са уникални хора, много стойностни и много важни. Всички много се зарадваха на наградата. Майка ми беше по-развълнувана от мен! Постоянно ми звънеше, молеше ме да ѝ пращам снимки", разказа Владинова в предаването "Тази събота" пред Александра Кръстева.

Шампионката покани камерата на bTV в дома си, за да разкрие как протича една нейна сутрин.

"Събуждам се първо с кафе, задължително! След това или ям закуската, направена от вечерта с мляко и чия. Ако не съм имала време или сили вечерта, забърквам малко ядки с мед, плодове. Не мога да скрия, че ако ям сладко, го ям сутрин на закуска. Старая се да е само тогава, за това понякога си хапвам шоколад. Ставам между 7:00 - 7:10 ч.", разказва Неви.

В момента националните състезателки по художествена гимнастика подготвят съчетанията си за новия сезон. Те не разкриват подробности, но Владинова е категорична, че изненадите за почитателите им ще са приятни.

Снимка: Facebook

Пред шампионката предстои и още една голяма крачка - сватба с нейния любим Веселин. Времето за подготовка на важното събитие обаче е оскъдно.

"Всички ме питат за сватбата, но не ми остава достатъчно време да я планирам. Искам да го направя както трябва - да е хубаво, грандиозно, да е изпипан всеки детайл, така че ще е като се откажа. Бях нетърпелива, но ми мина и реших, че е по-добре да го направя както трябва. Младоженецът е нетърпелив", усмихва се тя.