на живо

Николай Михайлов: Феновете на АЕК Ларнака са като детска играчка (ВИДЕО)

"Левски" замина за Кипър с надежда за добър резултат

Николай Михайлов: Феновете на АЕК Ларнака са като детска играчка (ВИДЕО)

Футболистите на "Левски" отлетяха за Кипър, където утре излизат в трудна битка от втория предварителен кръг на Лига Европа. Съперник на "сините" е четирикратният шампион на островната държава - АЕК Ларнака, а двубоят започва в 18:30 часа българско време.

Дебют за "Левски" в Кипър ще направи последното ново попълнение - ганаецът с шведски паспорт Мохамед Насиру. 25-годишният полузащитник ще бъде картотекиран за двубоя, а договорът му е за 3 години. Вчера той премина успешно медицинските тестове в София. Според медиите в Гана, ръководството на "сините" е платило на шведския клуб "Хакен" 3 милиона евро за услугите на футболиста.

С отбора за Ларнака замина и Николай Михайлов, който дълго време лекува контузия. Вратарят определи феновете на домакините като "детска играчка".

"Напълно здрав съм. Тренирам от два дни наравно с отбора. Вече всичко върви по план. Настроението е добро в тима. Довечера ще гледаме състава на АЕК. Имат много испанци в състава и практикуват техничен футбол. Не са започнали първенството и не са в оптимална форма", започна стражът на "сините".

"Наистина е доста топло и влажно в Ларнака. Няма как да се притесним от атмосферата на стадиона. Много далеч са от нашите фенове. За разлика от нашите фенове, техните са като детска играчка.", добави още той.

"Ще ми трябват още няколко дни, за да вляза във форма. Подкрепям Миятович, пази стабилно, важното е "Левски" да върви. Треньорът решава, но битката ни тепърва започва", завърши Николай Михайлов.