на живо

Новият в "Левски": Смея се, когато ме оприличават с Ван Дайк (ВИДЕО)

Защитникът на "сините" с първо интервю пред клубната телевизия

Новото попълнение на "Левски" Келиан ван дер Каап даде първото си интервю пред клубната телевизия. Бранителят, който е оприличаван със звездата на "Ливърпул" Върджил ван Дайк заради визуалната прилика, сподели, че се смее на тези сравнения.

Ван дер Каап заяви също, че възможността да подпише със столичния гранд е била твърде добра и не му се е наложило да обмисля дълго предложението.

"Смешно е, че ме оприличават с Върджил ван Дайк и намират прилика между нас двамата. Аз съм Келиан ван дер Каап и се опитвам да правя това, в което съм най-добър.", започна защитникът, който подписа контракт за две години и половина.

"В "Левски" ме приветстваха много добре и засега всичко е наред. Решението да дойда тук взех бързо. Може би по-малко от седмица ми отне. Знаейки историята на този велик клуб, беше доста лесно да взема това решение и да се присъединя към "Левски". Знам, че отборът има много фенове, знам и за успехите в евротурнирите в миналото, разговарях и с бивши играчи на тима, нидерландци.", каза ван дер Каап.

"Запознат съм със страстта на привържениците на "Левски" към отбора. Ще опитам да оправдая очакванията. Ще дам всичко от себе си", допълни нидерландецът.